Mondelinge taaloplossingen

Voor al uw mondelinge taalproblemen biedt Alfa Eden Language Solutions een geschikte oplossing.

En als de oplossing nog niet bestaat, dan creëren wij die!

Hebt u een meertalige tolk nodig? Of een snelle mondelinge vertaling van uw tekst of document? Dan bent u bij Alfa Eden aan het goede adres!

 

Tolkdiensten

Van bruiloft tot conferentie en van persoonlijk onderonsje tot internationale bedrijfsvergadering. Alfa Eden Language Solutions levert tolkdiensten voor al uw persoonlijke en zakelijke gesprekken. Indien uw gesprekspartners verschillende talen spreken, kan Alfa Eden Language Solutions uw gesprekken in meerdere talen tegelijk vertalen, zonder dat u daarvoor meerdere tolken hoeft in te huren!
Onze tolkdiensten kunnen op meerdere manieren geleverd worden:

  •  Telefonisch
  •  Via online media zoals Skype
  •  Een tolk komt bij u op locatie

Deze diensten leveren wij voor de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Bij informele gesprekken behoren ook Duits en Italiaans tot de mogelijkheden. Discretie is altijd gegarandeerd!

 

Mondelinge vertalingen van geschreven teksten

Het kan voorkomen dat u een snelle vertaling van een document nodig hebt en u kunt niet wachten op een schriftelijke vertaling. Bij Alfa Eden Language Solutions lossen wij dit probleem snel voor u op. U levert ons de tekst aan en wij leveren zo snel mogelijk de mondelinge vertaling of samenvatting. Wij streven er altijd naar om de vertaling nog dezelfde dag af te leveren, zelfs in het weekend als het noodzakelijk is.

Deze vertalingen kunnen op diverse manieren geleverd worden:

  •  Telefonisch
  •  Via online media zoals Skype
  •  Een tolk komt bij u op locatie

Deze diensten leveren wij voor de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Discretie is altijd gegarandeerd!

 

 

 

 

 

 

+31 (0)6 5355 8671

info@alfaeden.nl